OVERBRUGGEN X Westerliefde

Na een succesvolle editie op het water kwam de organisatie van ”Overbruggen” aan wal om in de prachtige westerliefde een club avond te verzorgen. Voor deze editie hebben wij naast de techniek die er al hing veel extra mee genomen zo vroeg de organisatie om een Funktion one systeem welk via ons is geleverd, naast dit hebben wij veel aan extra licht ingehangen en hebben wij ook een unieke dj booth gebouwt. Wij hebben de locatie kortom een face lift gegeven voor de mannen van Overbruggen om aan hun wensen te voldoen.

Tijdens de opbouw van dit evenement kwam er veel spanning bij omdat het nog niet duidelijk was hoe het zat met nieuwe regels. Uiteindelijk heeft de editie vervroegd in tijden plaats kunnen nemen op de laatste dag voor de 3e lockdown in deze Pandemie.

Wij kijken positief terug op een zeer geslaagde 2e editie en kunnen niet wachten tot alles weer opengaat. Ook deze editie stonden bekende namen uit de scene op de line up denk hierbij aan Julian Antony en Locklead.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop